TKO JE TU LUD?

Josipović se u Dubrovniku družio s - Franom Matušićem!

12.07.2011 u 18:18

Bionic
Reading

Nakon što je HDZ-ov zastupnik Frano Matušić otvoreno optužio predsjednika Ivu Josipovića da laže kad tvrdi da su se družili u Dubrovniku prošlog vikenda te da je vrijeme provodio samo sa SDP-ovcima, na web stranicama Ureda predsjednika osvanule su fotografije koje pokazuju da Matušić ne govori istinu!

Na fotografijama, koje su objavljene na stranicama Ureda predsjednika pod posprdnim naslovom 'Predsjednik Josipović s SDP-ovcima u Dubrovniku', predsjednik je okružen sve samim HDZ-ovcima, među kojima je i - Frano Matušić. Na jednoj od njih vidi se i da baš Frano Matušić razgovara s predsjednikom Ivom Josipovićem.

Uz Matušića s predsjednikom se druže i HDZ-ovi Luka Bebić i Jasen Mesić.

Podsjetimo, kratki susret s lokalnim SDP-ovcima HDZ-u je poslužio za nastavak sukoba s Josipovićem pa je taj posve nebitan događaj protumačio kao Josipovićevo nečasno i pristrano uključivanje u (pred)izbornu kampanju na strani opozicije.

Otišlo se toliko daleko da je Matušić fotografiju na kojoj se vidi Josipović na kavi s dubrovačkim SDP-ovcima iskoristio za težak politički napad. Optužio ga je da se uključio u kampanju i da kava s dubrovačkim SDP-ovcima sugerira da nije Zoran Milanović lider opozicije nego baš šef države.

'Shvaća da Milanović nije pravi lider oporbe i ovim druženjem s lokalnim SDP-ovcima sugerira da je on lider oporbe i da on može oporbu dovesti na vlast', rekao je Matušić.

Jesu li Matušić i Bebić SDP-ovci?