Hrvatska A NIJE IH BILO

Sanader i Čehok prozvani za glasanje u Saboru!

  • Autor: M.Š.
  • 8.7.2011 13:51:24
  • 8.7.2011 12:58:16

Prema zahtjevu Kluba HDZ-a, saborski su zastupnici danas pojedinačno morali glasati o ustavnom zakonu o braniteljima. Iako je atmosfera na početku glasovanja bila napeta, sve je nasmijalo kada je tajnik plenarne sjednice, koji je prozivao zastupnike, prozvao i bivšeg premijerka Ivu Sanadera

Unatoč tome što još uvijek čami u salzburškom pritvoru, Ivo Sanader još uvijek je, čini se, u mislima saborskog osoblja i zastupnika. Naime, njegovo ime se javno spomenulo prilikom glasanja o ustavnom zakonu o braniteljima. Samo glasanje započelo je napeto, s obzirom na to da su braniteljske udruge sa saborske galerije s glasnim negodovanjem popratile svaki SDP-ov glas protiv, no sve je nasmijalo kada se u sabornici začulo ime Ive Sanadera.

Njega je tajnik plenarne sjednice Ivan Bukarica čak dva puta prozvao za glasanje. Prvo put je uspio nasmijati zastupnike, dok se drugi put njegovo ime čulo kada se ponovno prozivalo one koji se prvi put nisu odazvali. Inače, uz Ivu Sanadera za glasanje je prozvan i varaždinskog gradonačelnika Ivana Čehoka, koji je također u istražnom zatvoru zbog financijskih malverzacija.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još