Hrvatska ČEŠLJANJE TERENA

Dvjesto ljudi traga za Antoniom Bilić

Policija i dalje intenzivna traga za maloljetnom Antoniom Bilić, a u današnjoj pretrazi na području od Drniša prema Muću, osim policijskih službenika uključen je veliki broj pripadnika gorske službe spašavanja, dobrovoljnih vatrogasnih društava, lovačkih udruga te građani s tog područja, objavila je Policijska uprava šibensko-kninska

Policija navodi kako su i dalje u tijeku provjere osoba koje, prema stalnim dojavama građana i policijskih službenika iz cijele Hrvatske, fizički sliče objavljenom foto robotu.

Do sada je poimenično provjereno preko 350 osoba, te nitko od njih nije doveden u izravnu vezu s nestankom maloljetne Antonije Bilić.

Pregledavaju se i analiziraju zapisi s nadzornih kamera na autocestama, graničnim prijelazima, benzinskim postajama i parkiralištima. Policija ističe kako se do sad pregledani materijali detaljno i analitički obrađuju te dodaje kako se provjeravaju i prijevozničke tvrtke koje koriste teretna vozila slična traženom teretnom vozilu.

Policija zahvaljuje svim građanima na dojavama te ih pozivamo da i dalje javljaju s korisnim informacijama na besplatni broj 192 ili najbližem policijskom službeniku u najbližu Policijsku postaju.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još