Hrvatska IZBOR ZAGREB PRIDEA

Jacques i Petir u finalu za najhomofoba desetljeća

  • Autor: tportal.hr
  • 15.6.2011 12:34:45
  • 15.6.2011 11:47:38

Ostala su četiri dana do završetka izbora za najhomofobičniju osobu u Hrvatskoj u proteklom desetljeću, kao i za osobu iz javnog i društvenog života Hrvatske koja se posebno istaknula u zalaganju za LGBT prava, javljaju organizatori Zagreb Gay Pridea

Izborom Zagreb Pridea za homofrenda nominirani/e su: Daniel Delale, Mirela Holy, Mario Kovač, Šime Lučin, Gordana Lukač Koritnik, Drago Pilsel, Ida Prester, Vesna Pusić, Aleksandar Stanković i Aleksandar Štulhofer.

Izborom Zagreb Pridea za homofoba nominirani/e su: Lucija Čikeš, Jacques Houdek, Dubravka Hrabar, Ladislav Ilčić, Miljenko Manjkas, Vlatko Marković, Hloverka Novak Srzić, Marijana Petir, Dragan Primorac i Mirjana Vulin.

Nakon gotovo 3000 glasova za titulu homofrenda bore se, nasumičnim redom: Aleksandar Stanković, Ida Prester i Vesna Pusić.

Za trnje i sramotu homofoba nacije u užem izboru su: Mirijana Vulin, Marijana Petir i Jacques Houdek.

Proglašenje pobjednika/ce u kategorijama homofrend i homofob desetljeća, kao i imenovanje LGBTIQ osobe desetljeća, održat će se na Zrinjevcu 18. lipnja, nakon desete Povorke ponosa u Zagrebu, najavljuju organizatori.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još