Hrvatska TAKTIČKE IZMJENE

Čedo Prodanović preuzeo obranu Ive Sanadera

Čedo Prodanović od utorka je novi opunomoćeni odvjetnik salzburškog pritvorenika Ive Sanadera, otkriva Večernji list. Prodanović je jedan od najboljih zagrebačkih odvjetnika specijaliziranih za kazneno pravo, a jučer je Sanadera posjetio u pritvoru u Salzburgu gdje mu je bivši premijer potpisao punomoć

Večernjak piše da su Sanader i Prodanović u razgovoru proveli gotovo pet sati i utvrdili osnovne konture obrane.

'Nemam puno toga reći. Preuzeo sam predmet, ali tek trebam izvršiti uvid u spis da bih mogao biti imalo konkretniji. Trenutačno radim na okvirima postavljanja obrane, i to prema elementima koji su vidljivi iz naloga za istragu', rekao je Prodanović novinarki Večernjeg lista i dodao da se Sanader drži vrlo dobro za čovjeka koji je šest mjeseci u pritvoru.

'Nije rezigniran i u dobroj je psihofizičkoj formi. Čeka da se neposredno suoči s optužbama i dokazima kojima su one potkrijepljene', kaže novi branitelj bivšeg premijera.

Sanader, prema Prodanovićevim tvrdnjama, i dalje ostaje pri izjavi koju je nedavno dao preko odvjetnika Gorana Suića da će na sudskom ročištu 21. lipnja, sazvanom u povodu njegove žalbe na odluku o izručenju, tražiti da se postupi suprotno te da ga se hitno izruči u RH.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još