Hrvatska AKO KUPITE I GARAŽU

Tijekom ljeta u Novom Jelkovcu stanovi jeftiniji 10 posto

U naselju Novi Jelkovec u Sesvetama kupci stanova moći će tijekom ljeta ostvariti popust od 10 posto na cijenu stana pod uvjetom da istodobno, uz stan, kupe i garažu, priopćeno je danas iz Zagrebačkog holdinga

Dosadašnje prodajne cijene stanova u zoni A naselja Novi Jelkovec, ovisno o veličini stanova, bile su od 1.161 do 1.199 eura po metru četvornom, a 'nove' cijene s akcijskim popustom iznosit će od 1.045 do 1.079 eura po metru četvornom.

Za stanove od 65 do 90 metara četvornih, cijena 'kvadrata' bit će 1.062 eura. Ako se stan nalazi u prizemlju ili na zadnjem katu zgrade ta cijena još se dodatno umanjuje za 4 posto odnosno 2 posto.

Odluku o akcijskom sniženju cijene stanova u Novom Jelkovcu donijela je uprava Zagrebačkog holding 7. lipnja. s tim da će takva akcijska ponuda biti ograničenog opsega i trajanja. Akcijska prodaja traje, naime, zaključno do 31. kolovoza 2011. i dotad se najkasnije treba sklopiti ugovor o kupoprodaji, priopćila je Služba za korporativne komunikacije Zagrebačkog holdinga.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još