Hrvatska SAMO DOMAĆE

U Puli akcija ‘Kupujmo hrvatsko’

Brojni Puljani odazvali su se akciji Kupujemo Hrvatsko koju danas, na prostoru Karoline kod pulske Arene, organizira Hrvatska gospodarska komora (HGK)

Na prigodnoj svečanosti otvaranja predsjednica HGK-Županijske komore Pula Jasna Majetić Jaklin iskazala je veliko zadovoljstvo brojem izlagača koji dolaze u Pulu. Akciji ‘Kupujmo hrvatsko’ u Puli odazvalo se oko 150 proizvođača kvalitetnih i izvornih hrvatskih proizvoda, od čega njih 34 iz Istre. Oni će svoje proizvode, među kojima sireve, pršute, tartufe, tjesteninu, maslinovo ulje i drugo, prodavati po promotivnim cijenama.

‘Pula se u karavani gradova u kojoj se odvija akcija 'Kupujemo hrvatsko' pokazala kao jedno od najtraženijih odredišta proizvođača hrane i autohtonih proizvoda. Drago mi je da i veliki trgovački lanci na svojim policama sve češće imaju hrvatske proizvode’, istaknula je Majetić-Jaklin.

Otvaranju je nazočio i istarski podžupan Vedran Grubišić kazavši kako se Istra može ponositi što je pokretač u proizvodnji i afirmaciji autohtonim proizvoda. Akciji ‘Kupujmo hrvatsko’ u Puli trajat će večeras do 18 sati.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još