KUPANJE SAMO ZA HRABRE

Nakon prekrasnog vikenda - kiša

06.05.2011 u 15:45

Bionic
Reading

Predstojeći vikend bit će idealan za boravak na otvorenom: subota će u cijeloj Hrvatskoj biti okupana suncem, temperature će se penjati do 24 °C, a vjetar će biti slab

Za većinu posljednji radni dan u tjednu nagoviješta lijepo vrijeme za vikend. Ako se odlučite za cjelodnevni boravak u prirodi, subota će biti bolji izbor. Naime, u nedjelju će temperature biti niže, a moguća je i umjerena naoblaka.

Sutra će, prema podacima DHMZ-a, prevladavati sunčano iako je poslijepodne u kopnenim krajevima moguća umjerena naoblaka, prije svega u Slavoniji.Vjetar će biti slab, poslijepodne u sjevernim i istočnim krajevima te na srednjem i južnom Jadranu povremeno umjeren sjeverozapadnjak. Jutra će, kao i prethodnih dana, biti prohladna, na kopnu od 2 do 7, na Jadranu od 8 do 13, a najviša dnevna uglavnom između 19 i 24°C.

U nedjelju će vrijeme biti nešto lošije, no i dalje ugodno. Moguća je naoblaka u cijeloj Hrvatskoj dok će najviša dnevna temperatura biti nešto niža nego u subotu.

Vrijeme će prilike prvog dana novo0g radnog tjedna biti slične kao i u nedjelju, no krajem dana očekuju se padaline. U utorak i srijedu očekuje nas kiša; jutarnje će temperature biti više nego tijekom vikenda, oko 10 °C dok će najviše dnevne temperature zraka bito oko 20 °C.

Temperature mora na sjevernom su Jadranu od 14 do 16, u dalmaciji do 17°C.