UPALA MOKRAĆNIH ORGANA

Čermak završio u bolnici nakon sastanka u Vladi

Bionic
Reading

General Ivan Čermak, oslobođen u procesu na Haškom sudu, sinoć je primljen na Kliniku za urologiju KBC-a Zagreb, s jakim bolovima zbog uvećane prostate, što je uzrokovalo upalu mokraćnih organa, piše Jutarnji list

Ivan Čermak, doznaje Jutarnji list od njegovog sina Hrvoja Čermaka, ostat će u bolnici zbog pregleda idućih tri ili četiri dana.

General se požalio da mu je loše čim je stigao kući, a napad je uslijedio nakon sastanka s premijerkom Jadrankom Kosor i predstavnicima branitelja.

O Čermakovom boravku u bolnici oglasio se i njegov prijatelj Pero Kovačević. 'General je bio 12 godina pod velikim stresom, posebno u petak nad dan izricanja haške presude i to je rezultiralo zdravstvenim tegobama i padom imuniteta', rekao je Hini Kovačević nakon posjeta Čermaku u bolnici.

Dodao je da je veći dio pretraga napravljen te da će general za nekoliko dana ići kući.

Čermaka su u bolnicu sinoć oko 21 sat dovezli supruga i sin, kazao je Kovačević.

Prema navodima liječnika s Rebra, Ivan Čermak imao je jake bolove, ali pretrage ne ukazuju na tešku bolest.

Hrvoje Čermak, koji inače živi u Njemačkoj, proveo je noć s ocem, a uz njega su i ostali članovi najuže obitelji - supruga Marijana i sin Borna.

Hrvoje Čermak kazao je i da je 12 godina suđenja sigurno ostavilo traga, pa je i tijelo njegovog oca 'moralo reagirati'. Bolovi su u međuvremenu znatno oslabili.