Hrvatska KOSOR PROTIV POVLASTICA

'Ja ću sigurno biti zastupnik i želim u mirovinu sa 65 godina'

  • Autor: V.P.P.
  • 12.4.2011 15:59:10
  • 12.4.2011 15:34:20

Predsjednik HSLS-a pozvao je danas šefove najvećih stranaka da se založe za to da saborski zastupnici idu u mirovinu s navršenih 65 godina poput ostalih građana

Kosor je, siguran da će nakon izbora i sam postati saborski zastupnik, pozvao na raspravu prijedlogu izmjena Zakona o obvezama i pravima državnih dužnosnika.

‘Ja ću sigurno biti zastupnik i želim ići u mirovinu kad i svi drugi, stoga javno pozivam Jadranku Kosor, Zorana Milanovića, Josipa Friščića i Radimira Čačića da se unaprijed odreknu svih saborskih privilegija’, istaknuo je šef liberala.

Na današnjoj konferenciji za novinare također je izvijestio o peticiji koju je stranka pokrenula krajem ožujka. Riječ je o peticiji da se prvo zaposlenje oslobodi svih poreza i doprinosa tijekom prve godine rada. Prikupljeno je 75 tisuća potpisa koje će Kosor u srijedu uručiti u Banskim dvorima.

‘Želimo pomoći Vladi da u ovih sedam mjeseci do izbora pokrene neke inicijative, prije svega one koje se odnose na zapošljavanje mladih ljudi’, zaključio je Kosor.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još