Hrvatska SPOR TVORNICE I GRAĐANA

Rockwool tuži Pićance zbog ometanja posjeda

Dvoje stanovnika Pićanštine naći će se ponovno pred licem pravde na labinskom Općinskom sudu zbog ometanja Rockwoolovog posjeda

Tužbeni zahtjev protiv Patrika Juričića i Doris Floričić podnio je odvjetnički ured Žurić i Partneri, kao opunomoćenik tvrtke Rockwool Adriatic d.o.o., a prvo ročište je zakazano za ponedjeljak, 11. travnja, u 11 sati.

Tuži ih se da su 20. siječnja 2010. zajedno s drugim osobama u vremenu od 17.30 do 21.00 sati fizički zapriječili i tako onemogućili kolni i pješački prolaz na posjedu tvrtke Rockwool Adriatic.

Također, protiv Patrika Juričića prekršajnu tužbu je podnijela i labinska policija, a u ovom slučaju tereti ga se za organizaciju neprijavljenog javnog prosvjeda 21. siječnja 2010. godine te narušavanje javnog reda i mira stvaranjem buke ručnom sirenom 'koja je uznemirivala uposlenike i zaštitare tvornice Rockwool Adriatic d.o.o.'.

Rasprava o ovom optužnom prijedlogu zakazana je na Prekršajnom sudu u Labinu u srijedu, 13. travnja 2011. godine, s početkom u 9.10 sati.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još