HDZ-OVCI U KARLOVCU

Opća mobilizacija da se ne dogodi 'Zokijeva crvena Hrvatska'

18.03.2011 u 21:31

Bionic
Reading

Županijska organizacija HDZ-a svečanom je akademijom u punoj dvorani Doma OS 'Zrinski' u Karlovcu proslavila 21. obljetnicu utemeljenja, a u obraćanju nazočnima potpredsjednik HDZ-a Ivan Jarnjak, politički tajnik Branko Vukelić, župan Ivan Vučić i gradonačelnik Damir Jelić pozvali su članstvo na slogu i zajedništvo

Ivan Jarnjak je u svojstvu izaslanika predsjednice stranke Jadranke Kosor poručio da 'pokušajem izazivanja kaosa oporba želi vlast osvojiti na ulicama' i poručio svima da 'vlast osvaja na izborima ona stranka koja dobije najviše glasova, a to je uvijek bio HDZ'.


Vukelić je kazao da 'kritizeri bez programa izazivaju izvanredno stanje'. Govoreći o tzv. kukuriku koaliciji ocijenio je da kritiziraju sve, pa i HDZ-ovu borbu protiv korupcije i HDZ-ov program gospodarskog oporavka, iako nemaju vlastite programe i prijedloge. Ustvrdivši da nema Hrvatske bez HDZ-a pozvao je članstvo 'na opću mobilizaciju sada kada nije tako lako biti član HDZ-a , da se ne bi dogodila Zokijeva crvena Hrvatska'.

Župan Karlovačke županije Ivan Vučić i gradonačelnik Karlovca Damir Jelić osvrnuli su se na protuvladine prosvjede. Vučić je kazao da je za 9.200 poštenih i časnih članova HDZ-a Županije velika uvreda generaliziranje krivice te da oni svi oni daju potporu predsjednici stranke u cjelokupnom njenom radu. Jelić je kazao da HDZ ne skriva da u svakom žitu ima i kukolja, te je pozvao članstvo 'na zajedništvo koje će svjedočiti našu časnost'.