I DUBROVČANI NA ULICAMA

Dosta, hoćemo promjene – Dubrovnik protiv Vlade

13.03.2011 u 12:41

Bionic
Reading

Dubrovčani su tek virtualno podržavali prosvjede protiv Vlade te će prvi put ove srijede izaći na ulice. Organizacija je krenula, naravno, na Facebooku, na kojem je osnovana grupa Dosta, hoćemo promjene – Dubrovnik protiv Vlade. Policiji je prijavljen mirni prosvjed od 50 sudionika, no grupa već sada broji oko tisuću članova

Okupljanje prosvjednika dogovoreno je u srijedu u 18 sati. Prosvjednici bi se tada trebali zaputiti na Stradun gdje će izreći svoje zahtjeve za promjenama.

Po Starom gradu i okolici lijepe se i plakati kojima nezadovoljna grupa građana poziva na miran dubrovački prosvjed.

Poziv s Facebooka prenosimo u cijelosti:

Zahtjevi: RASPUŠTANJE NELEGITIMNE VLADE, RASPISIVANJE IZBORA i KORJENITA REFORMA SUSTAVA

Dignimo se zajedno protiv hadezeove paravlade koja je na korupciji i prijevari došla na vlast i svojim obmanama i lažima izgubila svaku trunku legitimiteta pred hrvatskim narodom.

Pozivamo sve građane Republike Hrvatske da se jednom i zauvijek suprotstave teroru državnog aparata i damo do znanja svakoj budućoj vladajućoj strukturi da nikad više nećemo šuteći trpjeti laži, obmane i pljačku.

Pozivamo sve građane Republike Hrvatske, bez obzira na osobno političko uvjerenje, nacionalnost ili bilo kakve druge razlike, da se zajedničkim snagama izbore za zajednički nam cilj svrgavanja nelegitimne vladavine hadezea i BOLJU BUDUĆNOST.