Hrvatska ZAČUĐENI MINISTAR

Karamarko: Volio bih znati zašto me prosvjednici prozivaju

Ministar unutarnjih poslova rekao je danas u Opatiji, na novinarsku zamolbu da komentira prosvjede u Hrvatskoj, da su prosvjedi legitimni i da poštuje razloge prosvjednika, no, dodao je, volio bi znati zbog čega se proziva policiju i njega kao ministra

Prosvjede je ocijenio mirnima i civiliziranima, dodajući da policija ima snage i mogućnosti i da osigurava njih i da se bori protiv kriminala.

'Volio bih znati gdje hrvatska policija griješi nakon svega što je u protekle dvije godine učinila u špici borbe protiv korupcije', rekao je ministar Karamarko. Kako je izjavio, policija je bila 'predvodnica mnogih kvalitetnih procesa koji se sad događaju i kvalitetom nas približavaju Europskoj uniji: niza riješenih slučajeva, pokušaja procesuiranja komunističkih zločina, osiguravanja javnog reda i mira pa i načina na koji se osiguravaju prosvjedi'.

Ministar Karamarko odgovarao je na konferenciji za novinare u povodu potpisivanja sporazuma između Hrvatske i BiH o predaji i prihvatu osoba s nezakonitim boravištem.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još