'SRAM TE BILO'

Nova snimka 'bliskog susreta' Pavića i prosvjednika

05.03.2011 u 14:33

Bionic
Reading

Na internetu je osvanula nova snimka 'bliskog susreta' glasnogovornika Vlade Mladena Pavića i protuvladinih prosvjednika noćas u Vukovarskoj ulici, koji se dogodio za vrijeme trajanja dosad najmasovnijeg prosvjeda protiv Jadranke Kosor i njezine vlade

Pavić se, prema vlastitim riječima, navečer automobilom vraćao kući s posla te se sasvim slučajno našao u Vukovarskoj ulici, u kojoj su promet gotovo u potpunosti blokirale na tisuće prosvjednika. Našavši se okružen prosvjednicima, Pavić

je spustio prozor svog automobila i upustio se u razgovor s jednom starijom gospođom.

No, u tom je trenutku dio mlađih prosvjednika shvatio o kome je riječ, a na najnovijoj snimci incidenta vidi se kako prosvjednici dobacuju Paviću 'Sram te bilo' te uočavaju da nije vezan prilikom vožnje. Neki duhovitiji prosvjednici Pavića su molili i za autogram.

Nažalost, u jednom trenutku netko od prosvjednika pljunuo je glasnogovornika Vlade, a tada je u njegov automobil doletjela i jedna plastična pivska boca, pri čemu je većina okupljenih prosvjednika na takve napade reagirala zgražanjem i osudom.

Pavić je HRT-u noćas nakon 'bliskog' susreta kazao da razumije frustracije građana te da nikog ne osuđuje.

Podsjetimo, nakon žestokih obračuna huligana s policijom na prosvjedima prošle subote glasnogovornik Vlade je za HTV izjavio da Vlada ima saznanja da je nasilje na Gornjem gradu financirao dio oporbe, što nije 'sjelo' ni oporbi ni prosvjednicima.

'Bliski susret' Pavića i prosvjednika