Hrvatska EKSPANZIJA PROSVJEDA

Borković: Branitelji će se povezati s fejsbukovcima

Branko Borković - Mladi Jastreb u intervjuu Novom listu otkrio je da će se buntovni branitelji povezati s prosvjednicima organiziranima preko Facebooka

'Od 1990. godine do danas 1,1 milijun mladih je dobio pravo glasa. Oni dosad nisu mogli iskazivati svoje stavove, a imaju pravo na to. To su ljudi koji će sutra oblikovati i definirati vladu koja će nas voditi. Zato imaju našu podršku', kazao je Borković za Novi list plus.

Povodom optužbi o podmićivanju prosvjednika i branitelja, za što su zastupnici vladajućeg HDZ-a prozvali oporbu, Borković je rekao da zna da je u Zagrebu i Splitu bilo pokušaja, da su braniteljima prilazili provokatori koji su se predstavljali kao predstavnici Sorosa i nudili novac. 'A onda je odjednom u nekim medijima izašlo da smo mi branitelji Sorosevi plaćenici. To nije slučajno', istaknuo je. Nije htio otkriti tko stoji iza toga.

Na pitanje ima li kontakte s liderima oporbe, primjerice sa Zoranom Milanovićem, Borković je kazao da nema. 'Oni ničim nisu pokazali da su zainteresirani za nas, premda sam osobno kontaktirao s Rankom Ostojićem i Antom Kotromanovićem, ali zbog rada saborskih odbora. No, priznajem, čudi me da oporbene stranke ne iskazuju interes za nas', zaključio je Mladi Jastreb.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još