NIŠTA OD SASTANKA KOSOR - REDING

Šok i nevjerica: Hebrang opet lagao!

02.03.2011 u 16:08

Bionic
Reading

'Prioritetni cilj Hrvatske u ovom trenutku je izaći iz balkanske krčme i ući u zajednicu civiliziranih europskih naroda i u tom cilju premijerka Jadranka Kosor danas prima gospođu Reding, potpredsjednicu Europske komisije i povjerenicu za poglavlje 23.', tako je HDZ-ovac Andrija Hebrang danas obrazlagao zašto premijerka nije u mogućnosti doći u Sabor i odgovoriti na zahtjeve oporbe. Međutim, nakon male provjere pokazalo se da je Hebrang opet bio 'krivo obaviješten'

Medijskim je redakcijama u poslijepodnevnim satima stigla najava za sastanak Kosor s Viviane Reding koji će se održati sutra u podne.

O eventualnom današnjem sastanku Reding i premijerke Kosor nema riječi ni na Vladinim internetskim stranicama, a na upit novinara iz Vladinog Ureda za odnose s javnošću odgovoreno je kako se Reding i Kosor danas nisu sastale te da će se sastati sutra. Dapače, na Markovom trgu mogle su se čuti i neslužbene informacije da Reding u Zagreb dolazi tek u večernjim satima.

Stoga je pravo pitanje od kuda je HDZ-ov Andrija Hebrang dobio informaciju da će se sastanak Kosor-Reding održati danas i zašto je to koristio kao izgovor za nepojavljivanje premijerke u Saboru.