Hrvatska ZA KVALITETNU REVIZIJU

Sačić procijenjuje da je 150.000 lažnih branitelja

Braniteljske udruge koje su se distancirale od splitskog prosvjeda Željko Sačić optužio je da 'žive na sisi Vlade', smatra da dio branitelja ne zaslužuje takav status i procjenjuje da je takvih čak 150.000 ljudi

Ratni zapovjednik Specijalne policije i jedan od organizatora ovotjednih prosvjeda za potporu braniteljima Željko Sačić prvi je jasno i glasno progovorio o problemu lažnih branitelja. Sačić se, odgovarajući na pitanja novinara, usprotivio javnoj objavi Registra branitelja, no založio se za 'kvalitetnu reviziju' svih pola milijuna imena koji se u njemu nalaze.

'Slažem se da postoji velik broj ljudi koji ne zaslužuju status branitelja', kazao je pa procijenio da se radi o čak 150 tisuća ljudi.
Nije ga razočarao slab odaziv na splitski prosvjed, a šefove braniteljskih udruga koji su se od njega ogradili optužio je da 'žive na sisi Vlade'.

'Ako su izabrali HDZ, neka to bude tako, ali trebali bi voditi malo računa o dostojanstvu. Hrvatsku smo 1990. godine spašavali od agresije, izgleda da je opet došlo vrijeme za spašavanje', izjavio je Sačić.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još