Hrvatska KOSOR OBEĆALA NA TV-U

Vlada našla milijun kuna za KBC Rijeka

  • Autor: tportal.hr
  • 25.2.2011 21:22:49
  • 25.2.2011 20:01:00

U skladu s 'neočekivanom' televizijskom objavom premijerke Jadranke Kosor neku večer, Vlada je na zatvorenom dijelu današnje sjednice odobrila milijun kuna riječkom Kliničkom bolničkom centru za opremanje i uređenje Odjela hematologije i onkologije

Naime, Kosor se u utorak navečer javila telefonom u HTV-ovu emisiju 'Misija zajedno' u kojoj je emitiran prilog o akciji koju je pokrenula zagrebačka Udruga za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima Krijesnica.

Urbi et orbi objavila je humanitarka Kosor da će Vlada dati novac KBC-u Rijeka, što je ispalo baš zanimljivo nakon što je na početku emisije pročitan odgovor Kosoričinog ministra zdravstva Darka Milinovića u kojem se zapravo objašnjava da novca nema. Međutim, nije trebalo dugo i zazvonio je telefon, a na liniji Kosor koja najednom obećava milijun kuna. Koji su motivi takvog ponašanja, dalo bi se raspravljati.

Uglavnom, na zatvorenom dijelu današnje sjednice Vlade RH odlučeno je da se na teret Posebnog dijela Državnog proračuna Republike Hrvatske za 2011. godinu odobrava Kliničkom bolničkom centru Rijeka iznos od 1.000.000,00 kuna za opremanje i uređenje Odjela hematologije i onkologije, priopćeno je iz Vladinog Ureda za odnose s javnošću.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još