Hrvatska HEBRANG NIKAD NIJE VIDIO ŠEKSA PIJANOG

'Nije se samo Kosor laktarila za sjedenje do Sanadera'

Svi smo se 'laktarili' da bismo sjedili do Sanadera, kažu u HDZ-u, a Andrija Hebrang, ako mu je vjerovati, kaže da Šeksa nikad nije vidio pijanog, povjerio je Novom listu

'Nije Polančec izmislio da se Jadranka Kosor 'laktarila' kako bi uvijek bila u Sanaderovoj blizini. Većina nas također se htjela slikati s njim. Tako se i danas svi guraju oko nje, a sutra kad netko treći bude predsjednik HDZ-a bit će slično', komentirali su mnogi HDZ-ovci Novom listu intervju u kojem je dušu tom dnevniku istresao njihov 'prodani bivši brat' Damir Polančec.

Međutim, samo je potpredsjednik HDZ-Andrija Hebrang, poznat i kao čovjek koji 'ne laže, samo ponekad ne govori istinu', htio imenom i prezimenom reći još pokoju oko podosta zanimljivih 'stvarčica' koje je s javnošću podijelio Polančec.

Hebrang je ponajprije ustvrdio da 'ima razumijevanja za Polančeca, čovjek koji je optužen ima se pravo braniti kako smatra da je najbolje. Ali, za sve što mu se događa, Polančec si je sam kriv. I ja sam bio potpredsjednik za gospodarstvo pa se za mnom ne vuku nikakve afere'.

Kriv si je tako Polančec, rezonira Hebrang, 'ako je i suprotno svojim stavovima klimao glavom na sjednicama predsjedništva HDZ-a i u Vladi'. Hebrang tvrdi da on to nije radio, a ne brine ga ni zabrana rada HDZ-a jer 'to nije lopovska stranka'.

Što se pak tiče Polančecove izjave da je 'Šeks dolazio na sjednice predsjedništva pod utjecajem alkohola, zbog čega je prespavao dosta točaka dnevnog reda', a s obzirom da je Šeks odbijao pozive, i na to se odgovorom osvrnuo Hebrang pa ustvrdio: 'To je teška kleveta, za privatnu tužbu. Nikad Šeksa nisam vidio pijanog, a jako smo dugo zajedno u politici.'
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još