PRATI TREND TODORIĆA I KOSTELIĆA

Zatvorenika Petrača tetoše u Daruvarskim toplicama

17.02.2011 u 12:23

Bionic
Reading

Hrvoje Petrač osuđen za otmicu sina Vladimira Zagorca, već gotovo dva tjedna nije u zatvoru nego se odmara u daruvarskom hotelu Termal i liječi kod najcjenjenijeg hrvatskog fizijatra. Doktor Božidar Egić liječi polovicu najpoznatijih hrvatskih sportaša, cijelu obitelj Kostelić, ali i obitelj Todorić

Hrvoje Petrač je prije dva tjedna pušten iz bjelovarskog zatvora na liječenje u Daruvarskim toplicama, i to kod najpoznatijeg hrvatskog fizijatra dr. Božidara Egića kod kojega se na red čeka i po nekoliko mjeseci.

Petrač boravi u idiličnoj atmosferi u Julijevom parku u hotelu Termal koju mu narušavaju dvojica pravosudnih policajaca koji ga 24 sata dnevno prate u stopu. Tamo je, kako doznajemo, došao s odobrenjem i uputnicom HZZO-a zbog problema s leđima. Daruvarskim kuloarima kruže priče da je Petrač vrlo ljubazan prema osoblju hotela i velikodušan što se tiče napojnica. Petrač, kako doznajemo, ima i privilegiju birati što želi jesti za razliku od svih ostalih gostiju hotela koji se moraju pridržavati jelovnika.

U posljednjih pet godina koliko Petrač služi šestogodišnju kaznu zbog otmice sina Vladimira Zagorca, često su u javnost curile informacije o posebnim pogodnostima koje Petrač ima naspram ostalih zatvorenika. Tako je su bivši upravitelj zatvora u Lepoglavi Stjepan Loparić i njegov pomoćnik Neven Putar nepravomoćno osuđeni na 20 i 14 mjeseci zatvora jer su Petraču omogućavali pogodnosti na koje nije imao pravo.

Izbor Daruvarskih toplica je i najjeftniji izbor za HZZO s obzirom da je od bjelovarskog zatvora udaljen 50-ak kilometara, ali je činjenica da je Petrač došao u ruke najboljem doktoru.

Daruvarske toplice popularna su destinacija za najbolje sportaše, političare i najbogatije Hrvate, i to upravo zbog doktora Egića. Osim Ivice i Janice Kostelić, njegovi pacijenti su i tenisač Mario Ančić, nogometaš Ante Rukavina, Cro-Cop Mirko Filipović, gotovo pola rukometne reprezentacije, političari Radimir Čačić i Đurđa Adlešič, ali i gotovo cijela obitelj Todorić.

Kako doznajemo, najčešći gost je Ante Todorić, njegova supruga i unuk te gotovo cijela obitelj osim Ivice Todorića koji navodno za pregled još nije imao vremena.

Ivica Kostelić na jednom od liječenja u Daruvaru