Hrvatska HSS O PREBJEZIMA U HSLS

'Svatko ima pravo na odabir stranke'

Gradska organizacija HSS-a poručila je u priopćenju, u povodu prelaska vodstva i dijela članstva maksimirskog ogranka te stranke u HSLS, kako dozvoljavaju da svatko ima pravo odabira stranke ili tvrtke u kojoj će raditi, no zatražili su da svi koji odlaze iz HSS-a vrate vijećničke mandate HSS-u koji ih je i osvojio na koalicijskoj listi

Grupa nezadovoljnika koja nije ostvarila svoje ambicije i želje u HSS-u, odnosno nisu dobili potporu članstva HSS-a Grada Zagreba ovih dana, kako navode u priopćenju, izlaze iz stranke i odlaze ekspresno u neku drugu stranku, dojučerašnjeg koalicijskog partnera.

Svoju privrženost i odanost HSS-u, ali i karakterne osobine pokazuju na način da javnim istupima žele obezvrijediti HSS i nanijeti šteta stranci, ističu HSS-ovci.

Riječ je o skupini ljudi koji su izgubili unutarstranačke izbore 2006. i 2009. godine, što ne mogu prihvatiti i čime se ne mogu pomiriti, te žele prikazati negativnu ulogu predsjednika Darka Vuletića glede unutarnjeg funkcioniranja stranke, iako rezultati izbora i svi podaci govore drugačije, stoji u priopćenju zagrebačkog HSS-a koje je potpisao Darko Vuletić.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još