MIHANOVIĆ PRIZNAJE:

'Pritisci iz HDZ-a bili su jaki, ne bih opet svjedočio'

08.02.2011 u 10:27

Bionic
Reading

Bivši član Uprave Croatia osiguranja Damir Mihanović, koji je otkrio aferu Fimi media, u razgovoru za HTV rekao je da je zbog svjedočenja trpio jake pritiske iz samog vrha HDZ-a

'Imali smo sreću što u tom trenutku prvi čovjek Croatia osiguranja Hrvoje Vojković nije bio član HDZ-a. To je olakšalo situaciju da se odupremo svim pritiscima', naglasio je Mihanović, ističući da su pritisci iz vladajuće stranke bili vrlo jaki.

Mihanović je rekao da ne bi imao hrabrosti ponovo svjedočiti o tako velikoj aferi. 'Jedan segment države u smislu zaštite svjedoka je zakazao, to sam osjetio na vlastitoj koži, i ne bih imao, iskreno, hrabrosti ponoviti to, jer je moja obitelj mnogo propatila u zadnjih 12 mjeseci', istaknuo je Mihanović.

U trećem Dnevniku HTV-a Mihanović je prokomentirao i česte pokušaje varanja osiguravajućih kuća. Istaknuo je da se tu radi o sprezi liječnika, odvjetnika i policije

'Ono što najviše zabrinjava je to što i sami vozači smatraju da je normalna stvar pokušati prevariti osiguravajuće društvo', zaključio je Mihanović.