Hrvatska BANDIĆ: ŽELIM IM SREĆU

Koalicija HDZ-HSLS-HSS bila očekivana

  • Autor: Hina
  • 25.2.2009 16:08:22
  • 25.2.2009 16:08:17

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i predsjednik zagrebačke Gradske organizacije SDP-a danas je rekao kako je bilo za očekivati da HDZ, HSS i HSLS potpišu koalicijski sporazum u Zagrebu, kao što su to učinili i na državnoj razini, nakon parlamentarnih izbora.

'Bilo je za očekivati da se takva koalicija dogodi i u Zagrebu. Želim im puno uspjeha, a građani će 17. svibnja odlučiti o svojoj gradskoj upravi. Na meni i na mojim suradnicima je da radimo, još bolje i odgovornije', kratko je izjavio Bandić nakon današnje sjednice Gradskog poglavarstva.

Dodao je da su s HSS-om dosad bili u korektnim odnosima i da su 2005. na izbore išli zajedno, no da su se okolnosti od tada promijenile.

Na pitanje koja će stranka biti novi koalicijski partner SDP-u u Zagrebu, Bandić je rekao da odgovor na to još treba pričekati.

'U demokraciji je normalno da se koalicijski partneri mijenjaju, a nama su najpouzdaniji koalicijski partneri građani', naglasio je Bandić.
Zagrebačke Gradske organizacije HDZ-a, HSLS-a i HSS-a danas su potpisale predizborni koalicijski sporazum o zajedničkom izlasku na lokalne izbore u Zagrebu u svibnju sa zajedničkim stožerom i zajedničkim listama.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još