DIONICA SV.ROK-MASLENICA

Olujna bura zatvorila autocestu A1 za sav promet

03.02.2011 u 07:40

Bionic
Reading

Zbog olujne bure za sav je promet zatvorena dionica autoceste A1 između čvora Sveti Rok i čvora Maslenica i državna cesta D54 Maslenica- Zaton Obrovački, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK)

Dionicom jadranske magistrale (D 8) između Senja i Svete Marije Magdalene prometuju samo osobna vozila, a dionicom između Novog Vinodolskog i Senja zabrana je za I. i II. skupinu vozila (motocikle, autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, kombi vozila te vozila s natkrivenim teretnim prostorom).

Na Paškom mostu i na dionici Jadranske magistrale (D 8) između Bakra i Novog Vinodolskog zabrana je za motocikle, autobuse na kat i vozila s kamp prikolicama (I. skupinu vozila).

Dionicom autoceste A6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Delnice i Kikovica, u smjeru Rijeke zabrana je za vozila teža od 3,5 tone, vozila s natkrivenim teretnim prostorom, autobuse, motocikle i vozila s kamp prikolicama.

U prekidu je trajekna linija Prizna-Žigljen i Jablanac-Mišnjak te katamaranska linija od Rijeke prema otoku Pagu. Trajekt na liniji Valbiska-Lopar prevozi samo osobna i dostavna vozila.

Pojačan je promet teretnih vozila na graničnom prijelazu Macelj.