Hrvatska NESLAGANJE S PREDSJEDNIKOM

Pet članova GO HDZ-a Osijeka podnijelo ostavke

Pet članova osječkog Gradskog odbora Hrvatske demokratske zajednice (HDZ), uključujući jednog dopredsjednika i političkog tajnika, podnijelo je bezuvjetne pismene ostavke na stranačke dužnosti u tome tijelu, potvrdio je večeras dosadašnji politički tajnik toga Gradskog odbora i saborski zastupnik Josip Salapić

U izjavi Hini Salapić je rekao je kako je ostavku podnio zbog neslaganja s načinom na koji stranku u Osijeku vodi aktualni predsjednik GO-a i saborski zastupnik Dragan Kovačević te nekim njegovim odlukama. Dodao je kako je ostavku uz njega i tri člana podnio i dopredsjednik osječkog Gradskog odbora HDZ-a Petar Lagator.

Istaknuvši kako nije riječ o osobnom sukobu, nego o interesima stranke, Salapić je kazao kako su nezadovoljni dosadašnjim izbornim rezultatima stranke na osječkome području i načinom vođenja stranke u Osijeku.

Rekao je da su o ostavkama izvijestili osječko-baranjski Županijski odbor HDZ-a i središnjicu stranke te kako očekuju hoće li se o tome očitovati viša stranačka tijela.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još