HNS KOSORICI

'S HDZ-om možemo pričati samo o njihovom odlasku'

28.01.2011 u 14:51

Bionic
Reading

Nakon što je premijerka Jadranka Kosor nedavno pozvala sve relevantne hrvatske stranke da 'zajedno sjednu za stol', priopćenjem se oglasila Hrvatska narodna stranka i poručila da sa 'strankom koja je državu dovela pred gospodarski, politički i moralni slom, koja je ishodište kriminala i korupcije u hrvatskoj politici nema razgovora, osim o jednome – njihovom odlasku s političke scene'

'HNS će s HDZ-om za stol sjesti samo oko jedne ključne stvari koju treba napraviti za Hrvatsku, a to je raspisivanje izbora', stoji u priopćenju Hrvatske narodne stranke.

'HDZ je na prethodnim izborima od građana dobio mandat da sastavi vladu i vodi državu. S obzirom da HDZ za to nije sposoban, sada traži alibije kroz prozivanje i pozivanje stranaka u oporbi na tobožnje zajedništvo. Sa strankom koja je državu dovela pred gospodarski, politički i moralni slom, koja je ishodište kriminala i korupcije u hrvatskoj politici nema razgovora, osim o jednome – njihovom odlasku s političke scene', zaključuje se u priopćenju HNS-a.