ŠTO ĆE NAĆI?

Porezna uprava češlja Thompsonove knjige

21.01.2011 u 19:30

Bionic
Reading

Porezna uprava istražuje jesu li prihodi Marka Perkovića Thompsona u skladu s njegovom imovinom te je li platio porez na navodno dobivenih pola milijuna eura, doznaje Nova TV

Nakon što se u medijima pronijela priča da je Thompsonu navodno bivši šef carine Mladen Barišić u svom uredu prema nalogu Ive Sanadera isplatio pola milijuna eura da ne nastupa ni za jednu stranku u kampanji 2007, Thompson je to opovrgnuo.

Na tu je temu medijima danas poslao priopćenje i njegov menadžer Zdravko Barišić, u kojem piše da se Thompson kao svjedok odazvao pozivu USKOK-a, ali s obzirom na to da je istraga tajna, nije mu dopušteno govoriti o svjedočenju. Međutim, tvrdi da su navodi o kojima pišu mediji proizvoljni i nemaju veze sa stvarnošću.

Da je Marko Perković Thompson postao DORH-ov slučaj, javlja Nova TV, dodajući da će se nakon što porezna uprava detaljno pročešlja njegove poslovne knjige, znati hoće li poznati pjevač od svjedoka postati osumnjičenik.

Pod povećalom je navodno i poslovanje njegove tvrtke MP-TON, koja je osnovana 2006. godine, a osim izdavačke djelatnosti, registrirana je i za catering, iznajmljivanje plovnih prijevoznih sredstva i pružanje usluga smještaja te slično.