ZAUSTAVI SE, MLADENE

Thompson: Barišić laže!

21.01.2011 u 14:16

Bionic
Reading

Nakon što je Marko Perković Thompson potvrdio da je u svojstvu svjedoka bio u USKOK-u, a sve vezano uz tvrdnje bivšeg šefa Carine Mladena Barišića po kojima mu je u ime HDZ-a dao pola milijuna eura da ni za koga ne pjeva u predizbornoj kampanji, poznati pjevač je preko menadžera Zdravka Barišića poslao priopćenje za medije, od kojeg prenosimo dio u kojem demantira da je primio bilo kakav novac

'Što se tiče medijskih članaka u kojima se navodi da je gospodinu Perkoviću isplaćivan novac za nepjevanje, odnosno nesudjelovanje u predizbornoj kampanji 2007, navodimo kako je riječ o tvrdnjama koje nemaju nikakve veze sa stvarnošću.

Svakome bi trebalo biti jasno da je riječ o potpunoj i proizvoljnoj izmišljotini. Platiti 2007. godine pola milijuna eura za nepjevanje pjevaču apsurdno je i smiješno!', navodi se u priopćenju.

Perković i Barišić napominju i da se 'Mladen Barišić u kaznenom postupku ima pravo braniti na način za koji smatra da je za njega najpogodniji pa mu je, tako, dopušteno i lagati'.