Hrvatska HRT ODGOVORIO VLADI

'Link na Otvorena vrata je izbrisan s Vladine stranice'

  • Autor: tportal.hr
  • 15.1.2011 0:11:49
  • 14.1.2011 20:15:27

'Link na stranici Vlada.hr koji je vodio prema projektu Otvorena vrata danas je u potpunosti izbrisan. Toliko', kratko je komentirala je Sandra Križanac demanti koji su dobili iz Vlade na prilog o projektu Otvorena vrata u kojem su spomenuli da se sa stranica i dalje smiješi Ivo Sanader

Podsjetimo, Vladin Ured za odnose s javnošću priopćio je u četvrtak navečer da osuđuje 'neprofesionalan i tendenciozan prilog o projektu Otvorena vrata, objavljen 12. siječnja 2011. u središnjem 'Dnevniku' HTV-a, te ocjenjuje kako se 'stječe dojam da je jedini cilj priloga bio diskreditiranje predsjednice Vlade Republike Hrvatske osobno te Vlade u cjelini'.

'Radi neprofesionalnog i tendencioznog priloga tražimo odgovornost mjerodavnih urednika i voditelja HTV-a', navodi Ured za odnose s javnošću Vlade RH te dodaje kako s ciljem točnog i objektivnog informiranja javnosti (od HTV-a) zahtijeva objavu ovog reagiranja.

Urednik 'spornog' 'Dnevnika' Zoran Šprajc za tportal.hr kratko je danas prokomentirao premijerkinu želju za 'kažnjavanjem odgovornih'.

'Meni je najzabavnije što se u priopćenju Vlada ne usudi spomenuti ono što ih najviše žulja, a to je da im se Ivo Sanader još uvijek smiješi s njihovog weba i što smo mi to uočili, a oni nisu. Sve ostalo je 'trla baba lan'.'

Premijerkinom željom za kažnjavanjem po HRT-u Šprajc će se pozabaviti u svom idućem postu na blogu Jutarnja špranja koji piše na tportalu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još