GLAVAŠEV IGRAČ

Bubalo kandidat HDSSB-a za osječkog gradonačelnika

22.02.2009 u 19:30

Bionic
Reading

Kandidat za osječkog gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima Zajednice udruga Hrvatski demokratski sabor Slavonije i Baranje bit će osječko-baranjski župan Krešimir Bubalo, izvijestio je predsjednik te udruge, saborski zastupnik Branimir Glavaš

U priopćenju za javnost istaknuo je, uz ostalo, kako je taj prijedlog uputio danas stranci Hrvatski demokratski savez Slavonije i Baranje koja odluku o tome treba donijeti ovih dana.

Glavaš je izrazio uvjerenje kako sadašnji župan Bubalo "prema anketama koje su radili može u prvom krugu pobijediti relativnom većinom, a u drugom krugu da će odnijeti uvjerljivu pobjedu".

Osječko-baranjski župan Krešimir Bubalo potvrdio je za Hinu kako prihvaća prijedlog Zajednice udruga HDSSB-a za gradonačelničku kandidaturu, te da se nada "kako će mu stranka ukazati povjerenje da uđe u izbornu utrku za gradonačelnika". Moj je cilj "da Osijek kao glavni grad ove regije bude istinski nositelj razvoja, te reda i zakonitosti u poslovanju gradske uprave", kazao je, uz ostalo, Bubalo.