Hrvatska NEZADOVOLJNI PONUDOM HAC-a

Prosvjednici idu Kalmeti u Zagreb

  • Autor: Jure Divić
  • 11.1.2011 14:24:22
  • 11.1.2011 12:47:18

Prosvjednici s Ravče, nezadovoljni ponuđenim rješenjima, demonstrativno su napustili sastanak s predstavnicima Hrvatskih cesta, održan jutros kod odrona na Stupici, na cesti između Makarske i Vrgorca

Toma Miočević, koji je zastupao predstavnike mjesnih odbora koji su prosvjedovali na Ravči, nezadovoljan je planovima Hrvatskih cesta po kojima se ne razmišlja o uklanjanju kamena, nego se planira izgradnja malog tunela kroz Stupicu.

Probijanje tunela, za koji još nije napravljen ni projekt, trajalo bi predugo i stanovnici Vrgoračke krajine više od pola godine morali bi putovati alternativnim pravcima u Makarsku.

Takva opcija znači da svi poljoprivredni proizvođači koji opskrbljuju voćem i povrćem Makarsko primorje mogu odmah potpisati bankrot, riječi su jednog od prosvjednika, jer da bi se dostavilo voće iz vrgoračkih polja u makarske hotele, treba voziti 80 kilometara umjesto 30, a kako svi znamo, benzin samo što nije dosegao 10 kuna.

Miočević, nezadovoljan opcijom po kojoj se ne bi uklonio kamen s kolnika, po rješenje ide u Zagreb, gdje se sutra treba sastati s ministrom Kalmetom.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još