NE MOŽE GA SANKCIONIRATI

Bandić osudio Mamićev ispad

24.12.2010 u 14:55

Bionic
Reading

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas je ocijenio neprimjerenim istup izvršnog dopredsjednika NK "Dinama" Zdravka Mamića te dodao da je takvo Mamićevo ponašanje za svaku osudu

Na pitanje novinara hoće li Bandić, kao počasni predsjednik "Dinama", sankcionirati Zdravka Mamića koji je naštetio ugledu kluba, odgovorio je da ga o tome ne pitaju jer je neki dan pročitao u novinama i da je izabrao predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza.

'Mislim da je istup Zdravka Mamića neprimjeren i to treba osuditi svim sredstvima. To nije dobro ni za Dinamo niti za hrvatski nogomet. To je sve što o tome mogu reći. Ne mogu sankcionirati nikoga. I ne preporučujem nikome da se tako ponaša, naročito javne osobe', kazao je Bandić u izjavi novinarima tijekom "Gradonačelnikove božićne humanitarne kavice" u Gradskoj kavani.

Zagrebačka policija pokrenula je prekršajni postupak protiv izvršnog dopredsjednika nogometnog kluba Dinamo Zdravka Mamića, zbog prijetnji koje je uputio novinaru tportala.hr Borutu Šipsu nakon sjednice skupštine Kluba, a Mamićev istup odnosno osude i prijetnje upućene novinaru oštro je osudilo i Hrvatsko novinarsko društvo.