MILINKOVIĆ DRUGI PUT USPJEŠAN

HDZ-ov zastupnik odgovorio branitelja od samoubojstva

22.12.2010 u 21:10

Bionic
Reading

Prava drama odvijala se oko 15 sati na željezničkom mostu između Botova i Gole pokraj Koprivnice. Branitelj koji boluje od PTSP-a prijetio je da će skočiti s mosta, no od toga ga je uspio odgovoriti HDZ-ov saborski zastupnik i načelnik Gole Stjepan Milinković

HDZ-ov Stjepan Milinković

Zbog drame na mostu koja je trajala dva sata, zaustavljen je bio i promet na relaciji Rijeka - Budimpešta. Na vrhu mosta branitelja oboljelog od PTSP-a prvo su vidjeli radnici HŽ-a, koji su odmah isključili struju na mostu. Nakon toga su pozvali i policiju i Hitnu pomoć, a na samoj rijeci Dravi pojavili su se, za svaki slučaj, i ronioci. Iako policajci nisu uspjeli nagovoriti muškarca da siđe s mosta, to je nakon dva sata pošlo za rukom HDZ-ovom zastupniku Stjepanu Milinkoviću i još dvojici muškaraca.

Nešto prije 17 sati branitelj je sišao s mosta te je prevezen u Opću bolnicu u Koprivnici.

Prema pisanju Podravskog lista, ovo nije prvi put da je Milinković spasio život nesretnom branitelju. Naime, taj muškarac, inače Milinkovićev susjed, nedavno se pokušao objesiti, a s užeta ga je HDZ-ov načelnik skinuo doslovce u zadnji čas.