Hrvatska KALMETA NA OBLJETNICI GOSPIĆKOG HDZ-A

'Imamo problema, ali HDZ je uvijek znao izaći jači'

Iako je premijerku i predsjednicu HDZ-a Jadranku Kosor u Gospiću na 21. obljetnici tamošnjeg HDZ-a predstavljala samo slika, to nije spriječilo da se, unatoč njenom izostanku, njen stranački zamjenik Darko Milinović i potpredsjednik stranke Božidar Kalmeta zakunu u vjernost predsjednici stranke i najave pobjedu HDZ-a na izborima

'Zadnjih mjeseci izloženi smo mnogim napadima, tuku nas svim oružjima, govore da nećemo pobijediti na izborima, neki iz SDP-a nazivaju nas kriminalnom organizacijom. Jasno je da imamo problema, ali HDZ je uvijek znao izaći iz njih još jači. Koliko se večeras vas okupilo u Gospiću, govori kolika je naša snaga, pa neka netko kaže da nećemo pobijediti na izborima', grmio je s govornice ministar Kalmeta, koji se na skupu našao kao predstavnik susjedne županije.

Iako se uvelike spekuliralo o tome kako Kosor i ne može baš računati na podršku Darka Milinovića, on je to demantirao.

'Nitko nas neće zastrašiti, mi smo stranka koja ima viziju, a zajedništvo u našoj izbornoj jedinici treba krasiti cijelu Hrvatsku. Uspjet ćemo u ovim teškim vremenima uz hrabru predsjednicu stranke koja je spremna čistiti u svome dvorištu, ali mi ćemo čistiti i ispred tuđih dvorišta. Franjo Tuđman, najveći sin Hrvatske, naučio nas je da služimo svome narodu, a mi ćemo učiniti sve da što prije i na najbezbolniji način izađemo iz krize', zaključio je Milinović.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još