SALZBURŠKI KAZAMAT

Mirjana Sanader napokon posjetila muža u zatvoru

17.12.2010 u 11:15

Bionic
Reading

Mirjana Sanader posjetila je jučer supruga u 'salzburškom kazamatu', doznao je tportal iz neslužbenih izvora bliskih Sanaderovima

Sanadera je u zatvoru u Salzburgu konačno posjetio netko iz obitelji, a riječ je o gospođi Mirjani Sanader, koja se malo zadržala i uspjela izbjeći novinare, doznaje se od neslužbenih izvora bliskih Sanaderovima. Iz istih izvora tportalu je kazano i da je susret bio srdačan te da se supružnici Sanader dobro drže.

Što se pak tiče službenih informacija o Sanaderu, zasad nema novosti, osim da bi danas trebale biti poznate pojedinosti o braniteljskom timu. Naime, kako nam je kazao Sanaderov odvjetnik Goran Suić, 'on (Suić) se danas treba sastati s kolegama oko popunjavanja tima koji bi se trebao prihvatiti Sanaderove obrane'.

Tko bi mogli biti ti kolege, mediji su već nagađali, a prema neslužbenim informacijama, navodno je riječ o odvjetničkom društvu Suić-Lovrić-Klobučar kojem bi se mogao pridružiti i Čedo Prodanović. Ima li u tome istine, bit će poznato tijekom dana, ali Suić je još jučer dao naslutiti da bi njegov kolega Ivo Lovrić trebao biti u timu.

Nakon što sastavi tim, Suić treba prijaviti punomoć na Županijskom sudu u Zagrebu, a zatim slijedi proučavanje istražnog spisa protiv Sanadera u USKOK-u, pa je zasada prerano govoriti o mogućim strategijama obrane dvostruko odbjeglog premijera, osim da će, kako ističe Suić, 'sve biti u dogovoru s austrijskim kolegama odvjetnicima'.