Hrvatska DOSTA MU JE SVEGA

Sanader se danas vraća u Hrvatsku!

Odbjegli Ivo Sanader vjerojatno će se već danas vratiti kući, u Hrvatsku. Prema izjavi odvjetnika Mate Matića, Sanader želi 'sve ovo' prekinuti, a njegov je povratak kući u izjavi za tportal potvrdio i zastupnik HDZ-a i Sanaderov intimus Jerko Rošin

'Prema osjećaju koji imam iz razgovora s njim, mislim da Ivo Sanader želi prekinuti sve svoje ranije isplanirane obaveze i vratiti se da prekine sve ovo.

Takav sam osjećaj ja dobio iz razgovora s njime...', kazao je u izjavi danoj tportalu odvjetnik Mate Matić.

Inače, zbog sukoba interesa Matić se više ne može baviti Sanaderovim slučajem, pa je Sanader angažirao odvjetnika iz Splita Željka Gulišija.

Sanaderov dobri prijatelj Jerko Rošin potvrdio je da mu je Sanader rekao da prekida sastanak na koji je išao i da se vraća u Hrvatsku.

Rošin smatra da je koinicidencija što je Sanader baš jučer otputovao, te ne vjeruje da Sanader zlorabio svoj položaj.

'Kako to mogu vjerovat. Vjerujem da on dolazi da dokaže svoje poštenje i da je sve u redu. Iznenadit ću se ako bude drugačije, ali vjerujem da je to i upravo razlog zašto se vraća, da pred hrvatskim pravosuđem u krajnjem slučaju u okviru zakona na kojima je sam radio, da dokaže da sve ono što ga se sumnjiči nije u pravu', kazao je Rošin.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još