NAKON NESREĆE PORSCHEOM

Budalićev sin Bentleyjem pregazio motorista

04.12.2010 u 12:40

Bionic
Reading

Sin poznatog splitskog poduzetnika Ivana Budalića, 21-godišnji Ante, ponovno je u petak sudjelovao u prometnoj nesreći na Poljičkoj cesti u kojoj je teško ozlijeđen motociklist Ivica V. (49)

Bentleyjem jačim od 600 konja pomeo je vozača na Yamahi koji je završio u splitskoj bolnici gdje se bori za život, prenosi portal Dalmacijanews.
Ante Budalić je ušao u raskrižje dok je na semaforu bilo upaljenocrveno svjetlo, no istu stvar je napravio i vozač motocikla. Prednjimdijelom vozila je udario u bočnu stranu motocikla. Nakon što jeu njega udarilo vozilo teško gotovo dvije i pol tone, Ivica V. jezadržan na liječenju na Jedinici intenzivne njege zbog nagnječenjamozga i pluća te prijeloma natkoljenice i potkoljenice.

Inače, Ivan Budalić u svom vlasništvu ima veći dio robne kuće Maja u Marmontovoj ulici u kojoj se nalazi prodavaonica Zara. Njegov sin Ante u svoje prve prometne prekršaje krenuo je upravo Porscheom. Kao mladi vozač nije smio upravljati toliko jakim automobilom pa ga je policija uhvatila 7. siječnja i izrekla mu zabranu upravljanja osobnim automobilom.Unatoč zabrani Ante je nastavio voziti Porsche i 27. veljače, također na Poljičkoj cesti, skrivio je prometnu. Sletio je autom s ceste i udario u kiosk Slobodne Dalmacije. Bio je i pijan, a izmjeren mu je oko promil alkohola u krvi.