NEPOZNATI NASILNIK

Pretukao desetogodišnjaka u centru Varaždina

01.12.2010 u 10:54

Bionic
Reading

'Nakon što ga je uhvatio, dječaka je srušio na pločnik te ga je potom nogom udarao u predjelu trbuha i rebara te po drugim dijelovima tijela, a zatim se udaljio u nepoznatom smjeru', izvijestili su iz PU varaždinske o fizičkom napadu koji se dogodio u ponedjeljak oko 7.30 sati u Prešernovoj ulici

Napadnutom je dječaku, kako se dodaje, medicinsku pomoć pružila obiteljska liječnica koja je utvrdila da je zadobio tjelesne ozljede u vidu hematoma rebara i lijeve natkoljenice.


Dok se za počiniteljem ovog napada još traga, policija je kazneno prijavila 31-godišnjaka zbog nanošenja teške tjelesne ozljede 33-godišnjaku.

'Osnovano se sumnja da je u ugostiteljskom objektu Šampion u Koretincu zatvorenim djelom šake udario u glavu 33-godišnjeg muškarca, uslijed čega je isti pao i tom prilikom glavom udario u aparat za igru', izvijestili su iz PU varaždinske.

Od udarca i pada, kako se dodaje, 33-godišnjak je zadobio ozljede u vidu frakture lubanje. Na poziv članova njegove obitelji ekipa Hitne medicinske pomoći prevezla ga je u Opću bolnicu Varaždin gdje je zadržan na liječenju, a ozljede su okvalificirane kao teške.