Crna kronika BEZ DOZVOLE NA NEREGISTRIRANOJ APRILIJI

Presretač lovio mladića na motociklu

Kraj policijske patrole između naselja Biškupci i Krivaj u Požeško-slavonskoj županiji u ponedjeljak je projurio mladić na motociklu bez registracijskih oznaka. Na znak da se zaustavi 23-godišnjak se oglušio te je dodao gas i hladno odjurio dalje

U potjeru za bjeguncem, koji je kroz naselje Krivaj na neregistriranoj Apriliji jurio 161 km/sat, odmah je krenuo policijski presretač, koji ga je ubrzo sustigao i zaustavio. Utvrđeno je da je neregistrirani motocikl vozio i prije stjecanja prava na upravljanje, te da osim dozvole kod sebe nema niti osobnu iskaznicu.

U samo nekoliko minuta 23-godišnjak je tako uspio napraviti čitav niz prekršaja, te je protiv njega je podnesen optužni prijedlog zbog upravljanja motociklom prije stjecanja prava na upravljanje, nepropisne brzine izvan naselja i u naselju, zbog nedržanja strane kretanja, nepostupanja po naredbi policijskih službenika, te zbog neregistriranog i neosiguranog vozila.

Kako je prijetila opasnost da će mladi buntovnik, koji je bježao policajcima, tog dana nastaviti s činjenjem novih prekršaja, uhićen je i zadržan u prostorijama policije.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još