Crna kronika POTVRĐENO JE

'Zdenko Belošević počinio klasično samoubojstvo'

Bivši predsjednik uprave Diokija i direktor održavanja Novog lista Zdenko Belošević, koji je jučer pronađen mrtav u automobilu na Pehlinu kod Rijeke, počinio je samoubojstvo iz vatrenog oružja, potvrđeno nam je u Zavodu za sudsku medicinu u Rijeci

'Radi se o klasičnom samoubojstvu iz vatrenog oružja, te su tako uklonjene sumnje na kazneno djelo', rekao nam je dr. Dražen Cuculić nakon što je obavio obdukciju nad Beloševićem. Trenutno su kod njega policijski istražitelji, pa uskoro očekujemo i policijsko očitovanje.

Podsjetimo, mrtvog Zdenka Beloševića pronašao je slučajni prolaznik jučer u 10 sati i 30 minuta za upravljačem službenog vozila Novog lista VW Jetta, uredno parkiranog ispred Doma zdravlja na Pehlinu. Liječnici i policajci su po dolasku mogli samo potvrditi istinitost dojave prolaznika i konstatirati smrt, a kriminalističko istraživanje još je u tijeku.

Zdenko Belošević započeo je svoju poslovnu karijeru u riječkom Torpedu, a nakon toga je prešao u Dioki, najprije na tehničke, a zatim na komercijalne poslove. U srpnju 2000. postao je član uprave, da bi na njegovo čelo došao u svibnju 2004. godine. Šest godina kasnije na vlastiti je zahtjev razriješen s te dužnosti. Smrt je dočekao na funkciji direktora održavanja riječkog Novog lista.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još