INTERPOL RASPISAO TJERALICU

U autokući kupio ukradeni Golf pa ostao bez njega

15.11.2010 u 20:02

Bionic
Reading

Opće je poznato da su mnogi, kupujući automobil preko oglasa i na tržnicama, postali žrtve raznih prevaranata. Ipak, onima koji auto kupuju u autosalonima ni na pamet ne pada da kupuju ukradeno vozilo te da će naposljetku ostati i bez novca i bez automobila

Upravo takva sudbina snašla je 35-godišnjaka iz Bosne i Hercegovine. On je prije nekoliko mjeseci ni manje ni više nego u jednoj njemačkoj autokući kupio VW Golf. Nakon što je za njega izbrojio oko 5.000 eura, uredno je dobio prometnu dozvolu i registrirao ga na svoje ime.

Nekoliko se mjeseci najnormalnije vozio u kupljenom Golfu, no danas je uslijedio pravi šok. Oko 5.25 sati ujutro na izlaznoj graničnoj kontroli graničnog prijelazu Slavonski Brod policajci su utvrdili da je 'njegov' Golf, njemačkih nacionalnih oznaka i broja, prijavljen kao ukradeno vozilo te da je Interpol Njemačke za tim automobilom raspisao potragu.

Šokirani 35-godišnjak, za kojega je potvrđeno da nema nikakve veze s krađom automobila, ostao je tako i bez novca i bez automobila, koji mu je izuzet zajedno sa pripadajućom dokumentacijom, te se morao snaći da bi nastavio put do odredišta.