U GORNJEM MIHALJEVCU

Troje ozlijeđenih u eksploziji peći

08.11.2010 u 11:35

Bionic
Reading

Tri osobe su ozlijeđene, od čega jedna teže, uslijed eksplozije peći za centralno grijanje do koje je došlo nakon intervencije servisera

U kotlovnici obiteljske kuće u Gornjem Mihaljevcu eksplodirala je peć za centralno grijanje na kruta goriva uslijed pregrijavanja.

'Do pregrijavanja je došlo zbog zatvorenih polaznih i povratnih ventila na sanitarnoj i grijaćoj instalaciji vode, a koje je tog dana zatvorene ostavio 36-godišnji serviser iz Prhovca', izvijestili su iz PU međimurske.

Uslijed eksplozije ozlijeđene su tri osobe, od kojih je najteže stradala 58-godišnjakinja koja je vozilom hitne medicinske pomoći prevezena u Županijsku bolnicu gdje su joj utvrđene teške tjelesne ozljede opasne po život pa je prevezena na daljnje liječenje u Zagreb.

Uz nju, privatnim vozilom u Županijsku bolnicu Čakovec prevezeni su 32-godišnjak te njegova 28-godišnja supruga koji su zadobili lake tjelesne ozljede.

Na mjesto događaja izašli su pripadnici JVP Čakovec i DVD Gornji Mihaljevec, a očevidu je prisustvovao i protupožarni inspektor Policijske uprave međimurske.