KOSTURSKE GLAVE NA STAKLIMA

Mladić mrtav u autu punom nepoznatog plina

27.10.2010 u 12:48

Bionic
Reading

U karlovačkome predgrađu Mekušju interventne službe osiguravaju kukuruzište u kojem je osobni automobil na kojem je naplijepljen natpis 'danger' (opasno) i 'hidrogen sulfid', a automobilu se ne prilazi dok toksikolozi koji su stigli iz Zagreba ne uzmu i ne analiziraju uzete uzorke

Po zasad nepotvrđenim informacijama, u automobilu je mrtav 20 godišnji Karlovčanin, a policija je potvrdila da je jutros prijavljen nestanak 20-godišnjega L.T.

Zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Robert Hranilović izjavio je za Hinu da na automobilu piše 'danger' i 'hidrogen sulfid', a to je razlog što se automobilu ne prilazi dok toksikolozi koji su stigli iz Zagreba ne uzmu i ne analiziraju uzete uzorke. Automobil su otvorili djelatnici policije s pirotehničarima.

'Naš uređaj minivan kojim mjerimo koncentraciju pet potencijalno opasnih tvari nije pokazao opasnost, no prije nego što počnemo tehničku intervenciju izvlačenja automobila i tijela mladića, koje je navodno u njemu, moramo doznati o kakvoj se ugrozi radi da ne bi stradao još netko', rekao je Hranilović.

Prekinut je sav promet između Mekušja i stadiona Nogometnog kluba 'Karlovac'. Ondje je i dugogodišnji bivši djelatnik karlovačkog ureda Ministarstva obrane, čiji su suradnici potvrdili za Hinu da je prijavio sinov nestanak te da je automobil u polju u vlasništvu obitelji.

Glasnogovornica karlovačke Policijske uprave Andreja Lenard izjavila je samo da se na terenu utvrđuju sve činjenice te da policija koordinira i aktivnosti mjerodavnih služba za sigurnost građana, o čemu će se javnost, kako je rekla, izvijestiti naknadno.