PIJANI ČAKOVČANIN

Mokrio u marici i pokazivao plavcima penis

11.10.2010 u 11:52

Bionic
Reading

Nakon izgreda s policijom, tijekom kojeg je policijskog službenika omalovažavao, udarao i pljuvao, a zatim u službenom vozilu obavio malu nuždu te pokazivao spolovilo, 35-godišnji Čakovčanin prevezen je na psihijatriju s koje je pušten nakon pregleda, ali protiv njega slijedi kaznena i prekršajna prijava

Izgrednik je zaustavljen tijekom nadzora prometa budući da se vozio tehnički neispravnim biciklom i po sredini kolnika. 'Policijskim službenicima odbio je dati na uvid svoje identifikacijske dokumente te ih je odmah počeo vrijeđati i omalovažavati pogrdnim riječima i pljuvanjem. Oglušio se na upozorenje i naredbe policijskih službenika da će prema njemu biti uporabljena sredstva prisile te je nastavio s prekršajima', izvijestili su iz PU međimurske.

Budući da je mahao nogama oko sebe te koljenom i rukama udarao policijske službenike, koje je lakše ozlijedio, uporabom sredstava prisile priveden je u prostorije Policijske uprave međimurske gdje je identificiran. U prostorijama Policijske uprave, kao i u službenom vozilu, izgrednik je nastavio s pružanjem pasivnog otpora, obavljanjem male nužde u službenom vozilu te pokazivanjem spolnog organa, zbog čega su protiv njega također uporabljena sredstva prisile.

Nakon toga izgredniku se željela pružati liječničku pomoć koju je odbijao, pa je odvezen na Odjel psihijatrije Županijske bolnice Čakovec, gdje mu je utvrđena dijagnoza 'poremećaj ponašanja uzrokovan alkoholom'.

Nakon pregleda ponovno je smješten u prostorije Policijske uprave međimurske, ali je po završetku policijskih istraživanja pušten na slobodu. Protiv njega slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec, kao i optužnih prijedloga Prekršajnom sudu u Čakovcu.