NAVLAKUŠA U SLAVONSKOM BRODU

Djevojka namamila muškarca, dečko ga opljačkao

05.10.2010 u 15:41

Bionic
Reading

Provod sa 20 godina mlađom djevojkom skupo je koštao 47-godišnjaka iz Nove Kapele. Nakon što ju je častio pićem, 27-godišnjakinja je primijetila da muškarac u novčaniku ima podeblji snop novčanica kojih se odlučila domoći

Djevojka se sa svojim dvije godine mlađim prijateljem na brzinu dogovorila da namami 47-godišnjaka u iznajmljeni stan u Slavonskom Brodu, u kojem ona neprijavljeno stanuje. Nakon nekoliko rundi pića, muškarac je došao s njom u stan, no umjesto druženja kakvom se nadao dobio je batine.

Naime, djevojka je mobitelom pozvala 25-godišnjeg prijatelja koji je odmah za njima ušao u stan te fizički napao 47-godišnjaka. Nakon što ga je izudarao, oteo je pretučenom muškarcu preko 5000 kuna iz novčanika.

Policija je o događaju saznala i prije nego što je muškarac prijavio razbojnički dvojac te mu je pokucala na vrata. Ubrzo nakon toga pronađeni su i mladić i djevojka koji su ga namamili i opljačkali. Policajci su kod djevojke pronašli i 90 posto opljačkanog novca koji je odmah vraćen 47-godišnjaku.

Kako doznajemo, 27-godišnjakinja iz Slavonskog Broda i njen 25-godišnji prijatelj iz okolice Đakova već su otprije dobro poznati policiji po višestrukim kaznenim djelima, teškim krađama i razbojništvu.

U dogovoru s Državnim odvjetništvom, policijski službenici protiv mladića i djevojke podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog kaznenog djela razbojništva te im prijeti kazna od jedne do 10 godina zatvora.