AUTOMOBILI SU MU PREMALI

Muškarac iz Šeovice voli krasti autobuse

03.10.2010 u 14:05

Bionic
Reading

Dežurni dispečer osječkog autobusnog kolodvora jučer navečer dojavio je policiji da je s kolodvora u Donjem Miholjcu ukraden parkirani autobus marke 'Neoplan', vlasništvo tvrtke 'Panturist', te da se kreće prema naplatnim kućicama u Slavonskom Brodu, nakon čega je autobus zaustavljen u mjestu Sibinj, a 'vozač' uhićen, izvijestila je danas Policijska uprava osječko-baranjska

U autobusu nije bilo putnika, a uhićeni 42-godišnjak iz Šeovice, policiji je dobro poznat po ranijim istovrsnim kaznenim djelima, te je uz kaznenu prijavu za tešku krađu prepraćen istražno sucu Županijskog suda u Osijeku.

Prije desetak dana također su ukradena dva autobusa tvrtke 'Panturist', jedan s donjomiholjačkog kolodvora, a drugi s našičkog autobusnog kolodvora. 'Vozača' autobusa ukradenog u Donjem Miholjcu, policija je uhitila kod Siska, a radilo se o 42-godišnjaku iz Šeovice.

Kako se doznaje 'ljubitelj' vožnje ukradenih autobusa čini to već dugi niz godina. Autobus koji je prije desetak dana ukraden u Našicama, pronađen je istu noć u Našičkom Markovcu, ali se ne zna da li je isti počinitelj.