Crna kronika UBOJSTVO U BELOM MANASTIRU

Mirela se branila, nije ubijena u snu

Obdukcija tijela Mirele Sršić Kovač, novinarke HTV-a koju je suprug brutalno ubio u noći s petka na subotu, pokazala je da nije ubijena u snu, kako se pretpostavljalo

51-godišnji Zvonko Kovač svojoj je supruzi zadao 20 uboda nožem po cijelom tijelu. Nesretna žena imala je i nekoliko reznih rana po vratu, šakama i rukama, što pokazuje da se branila od ubojice, piše Večernji list.

Ozljede je imala po srcu, plućima i unutarnjim organima, a umrla je od iskrvarenja. 'Obdukcija je pokazala nešto sasvim drukčije od onoga što smo pretpostavljali na samom očevidu, da je žrtva ubijena na spavanju. Žena se ipak opirala i borila, a to se nije moglo vidjeti dok joj s tijela nisu skinuli stvari', rekao je istražni sudac Ante Kvesić.

Zvonko Kovač, koji je, nakon što je ubio suprugu, pokušao izvršiti samoubojstvo, nalazi se izvan životne opasnosti u KBC-u Osijek. Zbog njegovog psihičkog stanja policija još nije s njim razgovarala, no unatoč tome protiv njega će biti podignuta kaznena prijava zbog teškog ubojstva.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još