Crna kronika MEĐIMURSKE PROVALNICE

Policija traži dvije drske kradljivice

Međimurska policija objavila je opis dviju ženskih osobe za kojima traga zbog drske krađe

Ženska osoba visine oko 160 centimetara, crne duže kose vezane u rep, odjevena u šarenu majicu ili džemper te tamne hlače, kao i ženska osoba visine oko 150 centimetara, svjetlije ravne kose do ramena, odjevena u džemper i tamnije hlače, sinoć oko 19.10 sati iskoristile su nepažnju 68-godišnje vlasnice kuće u Turčišću te su otključale sporedna vrata kuće originalnim ključem koji se nalazio na vidnom mjestu uz ulaz.

Ušavši u spavaću sobu, uzele su dva novčanika s domaćim i stranim novcem te zlatni nakit, a u trenutku krađe zatekla ih je vlasnica. Vidjevši je, pokušale su pobjeći iz sobe s ukradenim stvarima, no oštećena je jednoj uspjela uzeti novčanik iz ruke. Međutim, druga ženska osoba odgurnula je vlasnicu kuće u stranu, nakon čega su obje kradljivice pobjegle kroz glavna ulazna vrata koja su prethodno otključale ključem koji se nalazio u bravi.

Prilikom drske krađe, kako su izvijestili iz PU međimurske, oštećena nije zadobila nikakve ozljede, a materijalna šteta procjenjuje se na 3.500 kuna.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još