Crna kronika AKCIJA U ŠTINJANU

50-ak partijanera zaradilo prijave zbog droge

Zbog konzumacije ili posjedovanja droge, istarska policija kazneno je prijavila četrdeset i osmoro Britanaca i četvero Hrvata, posjetitelja nedavno održanog partyja u Štinjanu

Naime, na prvom Outlook festivalu Croatia 2010, koji se održavao od 2. do 6. rujna u štinjanskoj tvrđavi Punta Christo s oko 4.000 posjetitelja, bila je i policija, što u civilu, što u odori.

Tijekom festivala uhićene su 52 osobe, zatečene u neovlaštenom posjedu ili konzumiranju opojne droge. U 48 slučajeva uhićeni su bili stranci, pretežno državljani Velike Britanije, a u četiri slučaja državljani RH, izvijestila je PU istarska.

Tom prigodom zaplijenjeno je 130,7 grama marihuane, 10,3 grama hašiša, 5,05 grama amfetamina, 2 grama ecstasyja, 0,70 grama ketamina, 0,35 grama heroina i pet tableta helex.

Zasad još nije poznato je li i 19-godišnja Britanka, koja je u nastupu bijesa izvrijeđala i nasrnula na policajca, a potom ga i ugrizla, bila pod utjecajem nekog od tih opojnih sredstava, što će pokazati nalaz krvi i urina.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još